Torstaina 7.5.2020 kahviteltiin integratalainen tiimi- ja valkkumalli pikakelauksella. Ennen kupin pohjaa kuultiin, mitä meinaa esihenkilöttömyys meidän maailmassamme ja miten reagoimme ristiriitatilanteisiin. Housteina mukavat valkut Eveliina Roininen ja Niina Haataja.

Kuka puuttuu, kun esihenkilöitä ei ole? Katso tallenne 👇🏻

Kysymys ei ole kompa.

Olemme yritys kuin ihminen. Integratalaiset tekevät yhteisohjautuvasti huomisen HR:ää tosissaan, mutta ei vakavissaan. Iltapäiväkahveilla juteltiin ihan tosissaan myös vakavista aiheista:

  • Miten tunnistaa ja tukea työntekijöitä, jotka eivät ole itseohjautuvia?
  • Miten varmistetaan varhainen puuttuminen ilman HR:ää ja esihenkilöitä? Kuka on kartalla kokonaisuudesta?
  • Kuka ottaa kopin ristiriitatilanteissa?

Katso tallenne

Integratalaiset valkut ovat kaikkiaan seitsemän asiantuntijan valkkutiimi, joiden tehtävänä ja tavoitteena on auttaa tiimiä ja sen tiimejä, sekä tiimien sisällä tiimiläisiä. Työ on arjen tiimityötaitojen kehittämistä sekä ihmisten tukemista ja eteenpäinviemistä yksilöinä.

Webinaarissa vuoropuhelua valkkumallista käyvät rekrytoinnin ja perehdytyksen ihmisvalkku Eveliina Roininen sekä palkkahallinnon tiimin palkkavalkku Niina Haataja. Vaikka aihe on vakava, lupaamme silti pannullisen positiivista!

Mukavaa kahviseuraa: Integratalaiset Eveliina Roininen ja Niina Haataja.

Mukaan myös tuleviin webinaareihin?

☕️ 14.5. Osaamisen johtamisen jauhamo

Kahvin jauhaminen itse kuulemma kannattaa. Ovatpa toiset saaneet siitä kilpailukykyäkin. Osaamisen johtamista myllyttää Rami Setälä, joka avaa, miten me teemme integratalaisia tekoja osaamisen, oppimisen ja arjen johtamisen eteen.

ILMOITTAUDU 14.5.

☕️ 27.5. Integratan ja Quinyxin aamupäiväkahvit: Älykäs työvoimanhallinta 2020

Älykäs työvoimanhallinta on fiksua. Järjestämme yhdessä kumppanimme Quinyxin kanssa Älykäs työvoimanhallinta 2020 -yhteiswebinaarin keskiviikkona 27.5. klo 10–11. Webinaari järjestetään poikkeuksellisesti aamupäiväkahveina, sillä onhan jossain aina iltapäivä.

ILMOITTAUDU 27.5.

28.5. ☕️ Integratan ja Heltin iltapäiväkahvit: Miten varmistat tiimin iskukyvyn ”uudessa normaalissa”?

Integratan iltapäiväkahvit -webinaarisarjan kevätkaudelta päättää Integratan ja Heltin hyvinvointijohtamisen tulevaisuuteen keskittyvä yhteiswebinaari torstaina 28.5. klo 14–15. Asiantuntijoina integratalainen Anna Kaisko ja helttiläinen Tanja Lappi. Tule kuulemaan, miten hyvinvointi voi toteutua uudessa normaalissa

ILMOITTAUDU 28.5.