Integratan iltapäiväkahvit tuo vuoropuheluun integratalaiset asiantuntijat ja kiinnostuneet kahvittelijat. Keskiviikkona 2.6. klo 14–15 integratalainen asiantuntija Joonas Malvisto johdatteli kuuntelijat matka- ja kuluhallinnan tulevaisuuteen yhdessä kumppaniemme Acubizin ja Visman kanssa. Katso tallenne ja tiedät, miten Acubiz ja M2 vastaavat muuttuneeseen maailmaan!

 ILMOITTAUDUN ILTAPÄIVÄKAHVEILLE

Iltapäiväkahveilla käsittelimme muun muassa seuraavia asioita

  1. Mikä on muuttunut ja mikä tulee muuttumaan?
  2. Miten Acubiz ja M2 tulevat vastaamaan muuttuvaan maailmaan?
  3. Mitkä ovat ne keinot, joilla vastataan tulevaan tarpeeseen?

Katsomalla tallenteen, saat hyvän tietopaketin matka- ja kuluhallinnan tulevaisuudesta sekä selkeät stepit, miten edetä 👏🏻

Keskiviikkona 2.6. klo 14–15 integratalainen asiantuntija Joonas Malvisto johdattelee kuuntelijat matka- ja kuluhallinnan tulevaisuuteen.
Integratalaisista kahvipöytäkeskustelua houstaa Joonas Malvisto. Mukana iltapäiväkahveilla myös Acubizin Juuso Salmu sekä Visman Jani Vertanen.

Katso tallenne

Iltapäiväkahveilla integratalainen asiantuntija Joonas Malvisto johdatteli kuuntelijat matka- ja kuluhallinnan tulevaisuuteen yhdessä kumppaniemme Acubizin ja Visman kanssa. Katso tallenne ja tiedät, miten Acubiz ja M2 vastaavat muuttuneeseen maailmaan!