Integratan iltapäiväkahvit on webinaarisarja, joka tuo taas vuoropuheluun integratalaiset asiantuntijat ja kiinnostuneet kahvittelijat. Torstaina 5.11. klo 14–15 pysähdytään osaamisen äärelle, kun integratalaisen HR-asiantuntija Laura Parosen vieraana webinaarissa LaaS Companyn CSO Johanna Pystynen. Ilmoittaudu mukaan kuulemaan ja keskustelemaan palvelevasta johtamisesta sekä osaamiskyselyistä! Katso tallenne!

JES, ILMOITTAUDUN!

Milloin viimeksi pysähdyit oman osaamisesi äärelle?

Webinaarissa Laura ja Johanna keskustelevat synkän paahdon sijaan positiivisella puheella palvelevasta johtamisesta ja pysäyttävät sinutkin osaamisesi äärelle. Webinaarin kuuntelemalla opit myös, miten vaihtamalla perinteiset HR-lomakkeet uuden ajan osaamiskyselyihin, voidaan saada ajankohtaista dataa ja auttaa ihmisiä kehittämään ja jakamaan omaa osaamistaan 👏🏻

Integratan iltapäiväkahveilla integratalaisen HR-asiantuntija Laura Parosen vieraana LaaS Companyn Johanna Pystynen.

Positiivista paahtoa? Katso tallenne!

Vain ilmoittautuneena saat linkin webinaariin ja pääset linjoille LaaS-kahvien kera. Iltapäiväkahvien kesto on 45 min. Viimeiset 15 min on varattu keskustelulle, jonka aikana kaadamme vielä pannullisen positiivista osaamissammioosi. 5.11. webinaarin tallenne nyt katsottavissa.