Integratalainen yrityskulttuuri yksinpuheluna? Ei sentään. Kerrankin pääsi kahvipöytäkeskusteluun johtavan toimitusjohtajan kanssa! Puolituntinen webinaari tarjosi näkökulmia innostavan ja ihmisläheisen kulttuurin luomiseen. Integratan tavaramerkkiä – yrityskulttuuria – avaa webinaarissa Riku Heinonen. Kiitos kaikille osallistuneille!

Integrata on yritys kuin ihminen. Katso tallenne 👇🏻

Tallenne monologista (ehkä) avaa, mitä se tarkoittaa.
Integratan johtava toimitusjohtaja Riku Heinonen on omien sanojensa mukaan yksi yrityksen historian parhaista toimitusjohtajista. Ja ainoa.

Heinonen vastasi pannu kuumana kulttuurikysymyksiin, joita iltapäiväkahveille ilmoittautuneet halusivat tietää. HR-järjestelmämme mukaan hänen kengänkokonsa on 45 ja hän on allerginen kaikille muille väreille, paitsi mustalle (ja punaiselle ☝🏻). Näistä ei kysytty, mutta kaikesta yrityskulttuuriin ja johtamiseen liittyvästä kyllä!

Kahvipöytäkysymyksiin vastauksia webinaarissa. Käsittelemättä jääneisiin kysymyksiin johtava toimitusjohtaja on vastannut henkilökohtaisesti. Jatkossakin voi esittää kulttuuriimme liittyviä kysymyksiä, esim. Linkkarissa.

Katso tallenne

Mukaan myös tuleviin kahvitaukoihin?

☕️ 14.5. Osaamisen johtamisen jauhamo

Kahvin jauhaminen itse kuulemma kannattaa. Ovatpa toiset saaneet siitä kilpailukykyäkin. Osaamisen johtamista myllyttää Rami Setälä, joka avaa, miten me teemme integratalaisia tekoja osaamisen, oppimisen ja arjen johtamisen eteen.

ILMOITTAUDU 14.5.

☕️ 27.5. Integratan ja Quinyxin iltapäiväkahvit: Älykäs työvoimanhallinta 2020

Älykäs työvoimanhallinta on fiksua. Järjestämme yhdessä kumppanimme Quinyxin kanssa Älykäs työvoimanhallinta 2020 -yhteiswebinaarin keskiviikkona 27.5. klo 10–11. Webinaari järjestetään poikkeuksellisesti aamupäiväkahveina, sillä onhan jossain aina iltapäivä.

ILMOITTAUDU 27.5.

☕️ 28.5. Integratan ja Heltin iltapäiväkahvit: Miten varmistat tiimin iskukyvyn ”uudessa normaalissa”?

Integratan iltapäiväkahvit -webinaarisarjan kevätkaudelta päättää Integratan ja Heltin hyvinvointijohtamisen tulevaisuuteen keskittyvä yhteiswebinaari torstaina 28.5. klo 14–15. Asiantuntijoina integratalainen Anna Kaisko ja helttiläinen Tanja Lappi. Tule kuulemaan, miten hyvinvointi voi toteutua uudessa normaalissa

ILMOITTAUDU 28.5.

Aiheiden alustus ja hyvät käytönnöt kestävät vain kupillisen (noin 15 min). Kahvipöytäkeskustelulle ja kysymyksille olemme varanneet lähes lopun kahvitauon.

Integratan iltapäiväkahvit on kevään kestävä webinaarisarja, joka tuo vuoropuheluun integratalaiset asiantuntijat ja kiinnostuneet kahvittelijat noin joka torstai klo 14–14:30 aina 28.5. asti. Synkän paahdon sijaan haluamme lorauttaa linjoille pannullisen positiivista ajateltavaa ja avaamme huomisen HR-taitoja sekä työkaluja, joille on käyttöä koronakriisin aikana – ja sen jälkeen.