Miten integratalaiset hyödyntävät botteja tiedonhaussa? Miten robotti vaikuttaa ihmisten työpäiväkokemukseen? Iltapäiväkahvit-webinaarisarjan startissa torstaina 16.4.2020 esittelimme Integratan Pelikirja- ja Osaamisbotit in action.

Nämä kaverit eivät nimittäin paljon kahvitauoista perusta… Kuultiinpa (boteilta) pari vitsiäkin. Housteina integratalaiset Riku Honkanen ja Rami Setälä. Kiitos kaikille osallistuneille!

Katso tallenne 👇🏻

Botit – kuin ihminen -webinaari järjestettiin 16.4.2020.

Iltapäiväkahveja houstasivat 16.4. integratalaiset Riku Honkanen ja Rami Setälä.

Katso tallenne (30 min)

Jäikö jotain hampaankoloon? Vai haluatko jauhaa lisää HR-boteista?

Toivottavasti onnistuimme kaatamaan kuppisi puoliksi täyteen. Pannullinen positiivista tarjolla taas noin joka torstai, mutta sillä välin, jos sinulla on HR-bottien valjastamisesta ihmisten iloksi organisaatiossanne kysyttävää, otathan yhteyttä!

Mukaan myös tuleviin taukoihin?

☕️ 14.5. Osaamisen johtamisen jauhamo

ILMOITTAUDU 14.5.

☕️ Integratan ja Quinyxin aamupäiväkahvit: Älykäs työvoimanhallinta 2020

ILMOITTAUDU 27.5.

☕️ Integratan ja Heltin iltapäiväkahvit: Miten varmistat tiimin iskukyvyn ”uudessa normaalissa”?

ILMOITTAUDU 28.5.

Integratan iltapäiväkahvit on kevään kestävä webinaarisarja, joka tuo vuoropuheluun integratalaiset asiantuntijat ja kiinnostuneet kahvittelijat noin joka torstai klo 14–14:30 aina 28.5. asti. Synkän paahdon sijaan haluamme lorauttaa linjoille pannullisen positiivista ajateltavaa ja avaamme huomisen HR-taitoja sekä työkaluja, joille on käyttöä koronakriisin aikana – ja sen jälkeen.