The Siqnificant Company myönsi Integratalle Future Workplaces -sertifikaatin. Serti ansaitaan, kun työpaikan yrityskulttuuria on johdettu poikkeuksellisen hyvällä työntekijäymmärryksellä. Työvälineenä työntekijäymmärryksen tasosta käytetään Siqni-kyselyä, jolla selvitetään työntekijöille merkityksellisimmät asiat ja niiden toteutuminen työpaikalla. Lue Panu Luukan kirjoitus:

LUE: FUTURE WORKPLACES 2020

Autonomian ja jaetun johtajuuden lisäksi integratalaisten arjessa painottuu itse työ, sen organisointi ja työn tekemisen mielekkyys. Jokaiselle ihmisille annetaan vastuuta omassa työssään ja ennen kaikkea kaikki tarvittavat työkalut onnistua työssään.

Panu Luukka, The Significant Company Oy

Lue Future Workplaces -sivuilta Leidenschaftin ja The Significant Companyn Panu Luukan kirjoitus, jossa sertiin johtanutta kokonaiskuvaa avaa myös integratalainen valkku Rami Setälä: Integrata – tosissaan, mutta ei vakavissaan

Meidän tulevaisuutemme on ihmisissämme. Ihmisillämme on niin paljon valtaa, että ne päätökset, jotka tehdään arjessa, määrittävät yrityksemme suunnan.

Rami Setälä, integratalainen valkku

Future Workplaces kertoo työpaikkojen edelläkävijöistä. Työpaikoista, joissa #työntekijäymmärrys on yrityskulttuurin johtamisen ytimessä. Lue lisää futureworkplaces.fi