Tiistaina 5.9. klo 8.30–11 Helsingin Tapahtumatalo Bankissa aamiaistarjottimella työntekijöiden kokonaisvaltaiseen palkitsemiseen ja sitouttamiseen liittyvä HR-teema Palkitseva palkitseminen – Kuin ihminen. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä verotuksen ja juridiikan asiantuntijaorganisaatio Alder & Soundin kanssa.

Tilaisuus 5.9. on peruttu ja siirretty tuonnemmaksi. Ilmoittautuneisiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Miten organisaatio osoittaa osaajilleen arvoa? Miten motivoida ja ilmaista ihmiskeskeisesti konkreettista kiitosta? Ja kuinka kokonaisvaltainen palkitseminen kättelee varmasti verotusta?

Tilaisuudessa käymme ihmislähtöisesti läpi palkitsemista ja avaamme aihetta kolmen kulman kautta: ihminen, organisaatio ja verotus. Tilaisuus toteutetaan yhdessä verojuridiikan asiantuntijatalo Alder & Soundin kanssa.

Ensimmäisessä osiossa ammennamme ajatuksia palkitsemisen merkityksestä motivoinnissa sekä tarjoamme muutaman tärpin, miten nykyaikainen organisaatio huomioi henkilöstöään aidosti palkiten. Miten motivointia johdetaan? Miten palkitseminen hoidetaan siten, että ihmiset tuntevat tulleensa kuulluiksi? Kuulet myös käytännön kokemuksia.

Tilaisuuden toisessa osiossa kuulet katsauksen henkilöstön palkitsemisen verotukseen liittyvästä keskeisestä sääntelystä. Tavoitteena on tarjota vinkkejä palkitsemisen suunnitteluun niin verotuksellisesta kuin juridisesta näkökulmastakin. Verotuksen osalta käydään läpi mm. henkilöstöetujen, bonusten sekä osakepohjaisten kannustinjärjestelmien verotusta. Mukana käytännönläheisiä esimerkkejä tosielämän tilanteista.  

Palkitseva palkitseminen – kuin ihminen: Ohjelma

8.30
Aamiainen
9.00
Johdanto
Motivointia ja palkitsemista
Henkilöstön palkitsemisen verotus
10.30
Keskustelua & verkostoitumista


Puhujat

Puhujina paikalla Alder & Soundin veroasiantuntija, Senior Associate Pauliina Karumaa sekä integratalainen HR-palveluihminen Kaisa Strander. Aamupäivän teemoihin johdattaa Alder & Soundin Partner Johanna Kannisto. Tilaisuudessa tapaat myös muita HR-, laki- ja veroasiantuntijoita.

Integrata x Alder & Sound: Palkitseva palkitseminen – Kuin ihminen 5.9.

Tilaisuus on ilmainen. Se on tarkoitettu Integratan ja Alder & Soundin asiakkaille sekä avoimena kaikille aiheesta kiinnostuneille organisaatioille – ja ihmisille. Tilaisuus järjestetään Helsingissä Tapahtumatalo Bankin tilassa Rahapaja 3, osoitteessa Unioninkatu 20. Aamiaista tarjolla klo 8.30 alkaen ja tapahtuma päättyy klo 11.