Avasimme HR-asiantuntijapalveluiden verkkokaupan marraskuussa 2020. Nyt, puoli vuotta myöhemmin, integratalainen digimarkkinointi-ihminen Timo Ollikainen unboxaa, millaista impaktia toimialalla vielä varsin tuore ilmiö – B2B-verkkokauppa – Shoppaamo on saanut aikaan.

Heinäkuisen auringon porottaessa kuumimmillaan on hyvä istahtaa ilmalämpöpumpun alle viilentymään ja summailla puolen vuoden matkaani Shoppaamon parissa. Brändi-ihmisemme Heidi kirjoitti aiemmin kokemuksista kaupan avaamisen yhteydessä ja kertasi, minkälainen matka verkkokaupan perustaminen on ollut.

Tarkoitukseni on nyt avata lisää, mitä on tapahtunut sen jälkeen.

Siis mikä Shoppaamo?

Shoppaamo on Integratan HR-asiantuntijapalveluiden verkkokauppa, jossa et tee pelkästään ikkunaostoksia, vaan hankit palvelut parempaan palkkahallintoon ja harmittomaan HR-huomiseen.

Shoppaamosta voit ostaa työoikeuspalveluita, valmennuskokonaisuuksia tai jopa palkkayhteysihmisen!

Kaupasta hankit apua.

Kaupassa on tarjolla palveluitamme tukevia lisäarvotuotteita. Shoppaamosta voit ostaa työoikeuspalveluita, valmennuskokonaisuuksia tai jopa palkkayhteysihmisen! Osa tuotteista on suunnattu vain olemassa oleville asiakkaillemme (jos et jo ole sellainen, korjataan tilanne). Useita tuotteita hankit asiakassuhteesta riippumatta (joten jatka toki lukemista).

Kaikki on mahdollista, paitsi mahdoton

Jotkut asiantuntijapalveluita tarjoavat tahot ovat siinä käsityksessä, että juuri heidän palveluitaan ei voi tuotteistaa tai myydä verkkokaupassa. Tästä olen aina ollut eri mieltä, kuten myös muut integratalaiset. Kaiken voi laittaa myyntiin digitaalisesti, kunhan mennään käytettävyys, selkeys ja ihmisyys edellä.

Näihin asioihin olemmekin kiinnittäneet erityistä huomiota. Siksipä Shoppaamoon lisättävät tuotteet käyvät läpi tiukan brändimankelin, jossa esimerkiksi raakateksti muokataan surffailijalle helposti omaksuttavaksi – ja integratalaiseksi. Mankelissa tuote myös paketoidaan mahdollisimman helposti ostettavaan muotoon.

Kaiken voi laittaa myyntiin digitaalisesti, kunhan mennään käytettävyys, selkeys ja ihmisyys edellä.

Asiantuntijapalveluita on mahdollista myydä verkossa.

Teknologian avulla taas pystymme tavoittamaan kävijät. Sivusto on käytettävyydeltään erinomainen, jolloin pystymme olemaan lähellä ihmistä ja tarjoamaan apua ihmiseltä ihmiselle, digitaalisessa muodossa. Ihmisyyttä ei unohdeta missään vaiheessa, vaan integratalaiset ovat läsnä jokaisessa vaiheessa.

Data on myös osoittanut olevamme oikealla tiellä. Shoppaamossa riittää kuhinaa ja asiakkaamme ovat ottaneet verkkokaupan hyvin vastaan. Ja olipa yksi kuukausi, kun verkkokauppasurffailijoiden määrä ylitti pääsaittimme liikennemäärän!

Kuin sieniä sateella

Jos asiakkaamme ovat olleet vastaanottavaisia verkkokaupalle, niin innostusta löytyy myös integratalaisilta asiantuntijoiltammekin. Kun tammikuussa astuin remmiin, tuotteita oli verkkokaupassa yhdeksän. Nyt tuotteita on jo 21!

Asiantuntijamme ovat mielellään tuottamassa sisältöä myös verkkokauppaan ja ylpeänä voinkin todeta, että valikoimamme on varsin kattava. Uutuuksista mainittakoon esimerkiksi Integrata Valmistamon uudet valmennukset: Osaamisen johtamisen ohjakset ja Itseohjautuvuuden ensimmäiset teot.

Suurempien kokonaisuuksien lisäksi olemme rakentaneet tuotteita hetkellisiin tarpeisiin.

Shoppaamossa on tuotteita kaikille.

Suurempien kokonaisuuksien lisäksi olemme rakentaneet tuotteita hetkellisiin tarpeisiin. Rekrytointi ja työsopimukset ovat tästä mainio esimerkki. Tiesitkö, että työsopimus saattaa olla yrityksen taloudellisesti merkittävimpiä investointeja? Siksipä Integratan täyden palvelun työsopimuspohjalla laitat työsopimukset tikkariin.

Sen lisäksi, että sisältöä syntyy jatkuvasti lisää, Shoppaamo on läsnä myös asiantuntijoidemme ja myyntimme jokapäiväisessä työssä. Ja sehän on pääasia, ettei verkkokauppa ole vain irrallinen kikkare, vaan toimii tukena ja digitaalisena kanavana sekä integratalaisille että asiakkaillemme.

Shoppaamo kehittyy, vitsimme eivät

  1. Ihmisiä kaupan. Shoppaamosta voit ostaa jo nyt palkkayhteysihmisen tai jopa tiimin avuksesi. Haluamme viedä enemmän asiantuntijoitamme kauppaan.
  2. Verkkokauppa integroituu. Tulevaisuudessa sivukävijät voivat ostaa lisäarvotuotteita tehokkaammin suoraan sisällöistämme.
  3. Integrata-fanituotteet. Tunnusta tosifaniutta. Jatkossa Integrata-aiheiset tuotteet viedään vitsillä kauppaan. Odotettavissa tilausmäärien räjähdys! 💥

Paina palautetta

Olet tietenkin jo tutustunut asiantuntijapalveluiden verkkokauppaamme. Kuulisin mielelläni mielipiteesi, missä olemme onnistuneet ja mikä mielestäsi kaipaisi vielä tviikkausta. Laita palautetta ja kehitysehdotuksia ohesta.