Innostu Integratasta tai tunnusta tykkääväsi meistä. Integrata Fanikauppa on avoinna. Tilaa viralliset epäviralliset HR-asiantuntijapalveluidemme fanituotteet nyt verkkokaupasta. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Olemme vieneet rajoitetun erän Integratan fanituotteita asiantuntijapalveluidemme verkkokauppa Shoppaamoon. Sinulle, joka arvostat asiantuntijuuttamme (tai hauskuuttamme). Tyhjennä kauppa tosifanin tuotteista! 👇🏻

Tunnusta tosifaniutta tuotteilla

  1. Laadukas ja semisporttinen Integrata-huppari sopii lenkkipolulle tai palaveriin (suosittelemme toki pesua siinä välissä…).
  2. Kestävät kotimaiset Integrata-villasukat toimistokäyttöön tai viluvarpaille. Tosi punaiset.
  3. Integrata-pehmoheijastinpaketilla hankit halvan henkivakuutuksen koko köörille (tai kaverille kanssa). Heijastaa lokakuun ja maaliskuun välisenä yönä. 5 kpl/pkt.

❗️Osana yhteiskuntavastuullista ajattelua, tarjoamme koululuokille ja päiväkotiryhmille mahdollisuuden tilata Integrata-pehmoheijastinpaketteja veloituksetta – ota koulun tai päiväkodin edustajana ensin yhteyttä verkkokaupan tsätissä.

Tutustu tuotteisiin tarkemmin verkkokaupassa – tykästy ja tilaa ❤️

Integratan verkkokauppa Shoppaamon Fanikaupassa tunnustat tykkääväsi meistä.
VERKKOKAUPPAAN

Mikäli haluat hankkia myös ihan oikeita lisäarvotuotteita, katsasta kaupasta koko HR-himmeli ja hanki helposti esimerkiksi botti, robotti, sovellus tai simulaatio.