Nyt jos koskaan tarvitaan virtuaalikohtaamisia. Ja yhteisiä etäkahvitaukoja. Integratan iltapäiväkahvit on kevään kestävä webinaarisarja, joka tuo vuoropuheluun integratalaiset asiantuntijat ja kiinnostuneet kahvittelijat noin joka torstai klo 14–14:30 aina 28.5. asti.

Kalenteroi 30 minuutin kahvitauot ja signaa itsesi mukaan: Synkän paahdon sijaan haluamme lorauttaa linjoille pannullisen positiivista ajateltavaa ja avaamme huomisen HR-taitoja sekä työkaluja, joille on käyttöä koronakriisin aikana – ja sen jälkeen.

Kalenteroi 30 minuutin kahvitauot ja tule linjoille noin joka torstai.

OKM = Oma kahvi mukaan!

Integratan iltapäiväkahvit -webinaarisarjan OHJELMA

☕️ 16.4. Botit – kuin ihminen

Miten integratalaiset hyödyntävät botteja tiedonhaussa? Miten robotti vaikuttaa ihmisten työpäiväkokemukseen? Esittelemme Integratan Pelikirja– ja Osaamisbotit in action. Nämä kaverit eivät nimittäin paljon kahvitauoista perusta… Ehkä kuulette (boteilta) pari vitsiäkin. Housteina integratalaiset Riku Honkanen ja Rami Setälä.

ILMOITTAUDU 16.4.

☕️ 23.4. Heinosen monologi™️

Integratalainen yrityskulttuuri yksinpuheluna? Ei sentään. Kerrankin pääsee kahvipöytäkeskusteluun johtavan toimitusjohtajan kanssa! Puolituntinen tarjoaa näkökulmia innostavan ja ihmisläheisen kulttuurin luomiseen. Integratan tavaramerkkiä – yrityskulttuuria – avaa Riku Heinonen.

ILMOITTAUDU 23.4.

☕️ 7.5. Mukavat valkut organisaation tukena

Integratalainen tiimi- ja valkkumalli pikakelauksella. Kuulet ennen kupin pohjaa myös, mitä meinaa esihenkilöttömyys meidän maailmassamme. Houstina Eveliina Roininen sekä Integratan muut mukavat valkut.

ILMOITTAUDU 7.5.

☕️ 14.5. Osaamisen johtamisen jauhamo

Kahvin jauhaminen itse kuulemma kannattaa. Ovatpa toiset saaneet siitä kilpailukykyäkin. Osaamisen johtamista myllyttää Rami Setälä, joka avaa, miten me teemme integratalaisia tekoja osaamisen, oppimisen ja arjen johtamisen eteen.

ILMOITTAUDU 14.5.

☕️ Integratan ja Quinyxin aamupäiväkahvit: 27.5. Älykäs työvoimanhallinta 2020

Älykäs työvoimanhallinta on fiksua. Järjestämme yhdessä kumppanimme Quinyxin kanssa Älykäs työvoimanhallinta 2020 -yhteiswebinaarin keskiviikkona 27.5. klo 10–11. Webinaari järjestetään poikkeuksellisesti aamupäiväkahveina, sillä onhan jossain aina iltapäivä.

ILMOITTAUDU 27.5.

☕️ Integratan ja Heltin iltapäiväkahvit: 28.5. Miten varmistat tiimin iskukyvyn ”uudessa normaalissa”?

Integratan iltapäiväkahvit -webinaarisarjan kevätkaudelta päättää Integratan ja Heltin hyvinvointijohtamisen tulevaisuuteen keskittyvä yhteiswebinaari torstaina 28.5. klo 14–15. Asiantuntijoina integratalainen Anna Kaisko ja helttiläinen Tanja Lappi. Tule kuulemaan, miten hyvinvointi voi toteutua uudessa normaalissa

ILMOITTAUDU 28.5.

Aiheiden alustus ja hyvät käytönnöt kestävät vain kupillisen (noin 15 min). Kahvipöytäkeskustelulle ja kysymyksille olemme varanneet lähes lopun kahvitauon.

Miten tämä toimii?

Järjestämme poikkeuskevään ajan noin joka torstai virtuaaliset iltapäiväkahvit aina toukokuun 28. päivään asti. Aika on aina sama 14–14:30. Haluamme tarjota positiivisia ideoita sekä muuta ajateltavaa. Ja apuamme: Integratalaisista parhaista käytännöistä voisi nimittäin olla iloa myös muille❣️ Webinaarisarjan ohjelma ja erillisilmoittautumiset ohessa. Saat webinaaripäivänä sekä ennen iltapäiväkahvien alkua inboxiisi Zoom-linkin, jota kautta voit tulla mukaan paineettomaan puolituntiseen. OKM = oma kahvi mukaan! ☕️

Aiheiden alustus ja hyvät käytännöt kestävät vain kupillisen (15 min). Toinen puolikas jauhetaan.

Webinaarien kesto 30 min. Mahdollisuus kysyä myös chatissä.

Tallenteet Tubessa – tai kuuntele podeina

Missasitko kahvipaussit? Koko iltapäiväkahvit-keskustelusarja löytyy tallenteina Tubesta tai podeina SoundCloudista!