Harmitonta huomisen HR:ää? HumHum HR on integratalaisten henkilöstö- ja palkkahallinnon sekä HR-automaation asiantuntijoiden tosissaan kehittämä humaani HR- ja palkkahallintoappi. Sovellus sopii mm. moderniin maksatukseen palkkahallinnossa.

HumHum HR on saatavilla App Store ja Google Play -sovelluskaupoista. Kirjautuaksesi sovellukseen, sinun tulee olla aktiivinen asiakkaamme.

HumHum HR -sovellus on humaanisti helppokäyttöinen ja aivoterveellinen appi.

Huomioimme aivoterveyden: Tummien teemojen on todettu olevan silmälle miellyttävämpiä ja kuluttavan vähemmän energiaa.

Kehitystyössä on pyritty terveelliseen tapaan työskennellä pienellä päätteellä.

Sovelluksesta on saatavilla sekä suomen- että englanninkieliset versiot.

Ominaisuudet

Valmis harmittomaan HR:ään ja moderniin maksatukseen? Sovelluksen avulla pääset eroon palkkahallinnon papereista sekä maineeltaan kuivista manuaalirutiineista ja vapautat aikaa sille, mikä työssäsi on tärkeintä: ihmiset.

  • Maksuhyväksyntä ja -historia. Odottavat maksut ja täydellinen maksuhistoria takataskussasi varmistavat, että jokainen palkanmaksutapahtuma sujuu suunnitellusti. Unohda unohtelu, odottelu ja tuhahtelu. HumHum HR ei istu palkkojen päällä, vaan kaivaa kuvetta aina ajallaan. Halutessasi hylkäät myös maksutapahtumia.
  • UUDET OMINAISUUDET❗️ Palkkojen tarkastajat ja hyväksyjät voivat porautua maksuaineistosta palkkalaskelmiin sekä lähettää korjauspyyntöjä suoraan palkkalaskelmalta. Palkka-aineistot analysoidaan automaattisesti palkkamuutosten, palkkapoikkeamien, uusien/päättyvien työsuhteiden osalta, jotta tarkastajan elämä olisi helpompaa.
  • Tiimi. Tiimimme on tukenasi. Integratalaiset (eli me) apunasi apissa, aivan kuten tosielämässäkin. Tiimimme avulla HumHum HR mullistaa maksatusmaailmasi. Ja räjäyttää samalla paperit pöydältäsi.
  • Muistutukset. Muistutus: Tiimimme on tukenasi. Sovellus syöttää sinulle muistutuksia, kuten ”Varmista, että toimitat meille materiaalin X” tai ”Arkipyhä tulossa”. Älä enää koskaan unohda mitään! Paitsi ehkä Post-it-laput ja vanhanaikainen palkkahallinto.
  • Ilmoitukset. Aina ajan tasalla: Automaattiset ilmoitukset tulevista huoltokatkoista sekä harmittoman HR:n muut mielenkiintoiset julkaisut jaoteltuina. HumHum HR tiedottaa tosissaan, mutta ei vakavissaan.
  • Tuetut kielet: Suomi/Englanti
  • Huom. Kirjautuaksesi HumHum HR:ään, sinun tulee olla Integrata Oy:n aktiivinen asiakas.

HumHum HR sovelluskaupoissa

HumHum HR Google Play -sovelluskaupassa.
HumHum HR App Store -sovelluskaupassa.

Kiinnostelee? Kysy lisää tai varaa demo!

Haluatko saada säännöllisesti huomisen HR-kuulumisia? Liity kuppikuntaan 👏🏻