Humaania HR:ää? HumHum HR on integratalaisten uranuurtajien asiakkaidemme avuksi kehittämä ihmisläheinen sovellus. Se tuo tärkeät työsuhdetiedot taskuun. Apin avulla palkkojen tarkastus ja hyväksyntä myös tapahtuu tietoturvallisesti tässä päivässä puhelin- tai selainsovelluksella. Pääset eroon papereista sekä maineeltaan kuivista manuaalirutiineista ja tähtäät tarmosi siihen, mikä merkitsee: ihmiset. Hanki heti verkkokaupasta tai varaa demo! 

VARAA DEMO

HumHum HR hetkessä

  • Oma työsuhde taskussa. Palkka- ja työsuhdetiedot aina mukana.
  • Humaani HR. Apin avulla HR voi vapauttaa aikaa sille, mikä työssä on tärkeintä: ihmiset. 
  • Tiedotteet ja liitteet lennossa. Työntekijällä tieto taskussa. Sairauspoissaolon ilmoittaminen, liitteet ja esihenkilön hyväksyntä samalla sovelluksella. 
  • Moderni maksatus. Palkkojen tarkastus ja hyväksyntä helposti. Palkanmaksatus tietoturvallisesti. Maksatusten tarkastus -ominaisuus kuuluu kiinteänä Palkkahallinto-palvelumme hintaan. Muut ominaisuudet käyttöön verkkokaupasta.

”Palkka- ja työsuhdetiedot sekä tärkeät tiedotteet taskussa.”

Sovellus toimii käyttöliittymänä omaan työpaikkaan.

Harmiton HR ja moderni maksatus

HumHum HR on työntekijän käyttöliittymä omaan työpaikkaansa: palkka- ja työsuhdetiedot aina saatavilla, tärkeät tiedotteet taskussa, sairauspoissaolot ja liitteet lennossa. Sovelluksella sujuu myös sairauspoissaolojen hyväksyntä sekä palkkojen maksatus tietoturvallisesti tässä päivässä. 

Apin avulla helpotat HR-hommia, pääset eroon palkkahallinnon papereista, maineeltaan kuivista manuaalirutiineista sekä tietoturvatuskasta. Ja tähtäät tarmosi siihen, mikä HR-työssä on tärkeintä: ihmiset. 

Ominaisuudet 

  1. Omat tiedot. Sovellus toimii työntekijän käyttöliittymänä työpaikkaansa. HumHum HR pitää paitsi palkka-, myös työsuhdetiedot aina taskussa. Ihminen itse voi milloin tahansa tarkistaa tärkeän tilitapahtumansa tiedot.   
  2. Sairauspoissaolot ja liitteet. Ilmoitus vie vain aivastuksen verran aikaa. HR sen sijaan säästää sitä: Sairaustapauksista tieto tehokkaasti. Liitetiedostot turvallisesti työnantajalle. Kuittaus tai kommentit suoraan​ sovelluksessa. Poissaolon ja liitteiden hyväksyntä lennossa. Esihenkilöille tarvittavat dokumentit täsmänä. 
  3. Tiedotteet. Aina ajan tasalla: ilmoitukset tulevista henkilöstöjuhlista sekä harmittoman HR:n muut mielenkiintoiset julkaisut jaoteltuina. HumHum HR tiedottaa tosissaan, mutta ei vakavissaan. Kuin ihminen.
  4. Maksatusten tarkastus. Palkkojen tarkastus ja hyväksyntä helposti. Poraudut palkkalaskelmiin ja lähetät korjauspyyntöjä. Palkka-aineistot analysoidaan automaattisesti palkkamuutosten, -poikkeamien tai työsuhteiden osalta. Odottavat maksut ja maksuhistoria varmistavat, että jokainen palkanmaksutapahtuma sujuu suunnitellusti. Halutessasi hylkäät myös maksutapahtumia. Maksuerien hyväksyntä maksuun tapahtuu tietoturvallisesti apissa – et jää kaipaamaan mailirallia!
  5. Tuetut kielet: Suomi, ruotsi, englanti

Hanki verkkokaupasta, varaa demo ja kysy lisää! Tai tutustu ominaisuuksiinApp StorejaGoogle Play -sovelluskaupoissa. 

HANKI VERKKOKAUPASTA

Helppo huomisen HR

Helppokäyttöinen sovellus hurmaa harmittomalla HR-arjella. 

Sovelluksen käyttöliittymän kehitystyössä on pyritty huomioimaan huomisen HR jo tänään: käytettävyyden lisäksi olemme huomioineet vastuullisesti terveelliseen tavan työskennellä pienellä päätteellä: tummien teemojen on todettu olevan silmälle miellyttävämpiä ja kuluttavan vähemmän energiaa. 

HumHum HR -sovellus tuo työsuhteen takataskuun.

HumHum HR -sovellus tuo työsuhteen ja HR-toiminnot taskuun, mutta mahdollistaa työskentelyn esimerkiksi esihenkilöille myös selainkäyttöisenä. 

”Sovellus tuo työsuhteen ja HR-toiminnot taskuun, mutta mahdollistaa työskentelyn esimerkiksi esihenkilöille myös selainsovelluksena.”

HumHum HR nyt myös selainkäyttöisenä.
HumHum HR selainsovellus
HumHum HR on saatavilla myös selainsovelluksena.

Integraatiot HR-järjestelmiin

HumHum HR on mahdollista integroida Mepco HRM:ään sekä Sympa HR:ään. Integraatiot myös muihin HR-järjestelmiin on mahdollisia toteuttaa.

Esimerkiksi Mepco-integraation avulla työntekijä voi ilmoittaa poissaolosta suoraan sovelluksella. Tiedot viedään automaattisesti HR-järjestelmään, jossa esihenkilö voi käsitellä ne. Työntekijä voi päivittää omia tietojaan vaivatta apin avulla.

HumHum HR on mahdollista integroida Mepco HRM:ään sekä Sympa HR:ään.”

Integraatiot myös muihin HR-järjestelmiin mahdollisia toteuttaa.

HumHum HR:stä voidaan siirtää myös Mepcoon tai Sympaan hyväksytyt sairauspoissaolojaksot.

Aloittaaksesi HumHum HR:n käyttöönoton, sinun tulee myös olla Integratan aktiivinen asiakas, eli sovelluksen käyttöönotto edellyttää Integratan palkkapalvelun tai -järjestelmän käyttöä. Maksatusten tarkastus -ominaisuus kuuluu kiinteänä Palkkahallinto-palvelumme hintaan. Muut ominaisuudet käyttöön verkkokaupastamme.

Kehitetty Euroopan aluekehitysrahaston tuella.

Hanki HumHum HR tai varaa demo

Mietit vielä, miten tämä toimii ja haluaisit puhua ihan oikealle ihmiselle? Varaa ohesta HumHum HR -demo ja asiantuntijamme auttaa alkuun 📲

Kiinnostelee? Kysy lisää tai varaa demo!

Haluatko saada säännöllisesti huomisen HR-kuulumisia? Liity kuppikuntaan 👏🏻