Harmiton HR ja palkkahallinto sovelluksella. Integratan ihmiskeskittyneen apin avulla palkanmaksu sujuu suunnitellusti ja tietoturvallisesti. Myös älykäs HR-viestintä, tärkeät tiedotteet, palkkalaskelmat ja työsuhdetiedot taskuun. Hanki heti verkkokaupasta tai varaa demo! 

VARAA DEMO

HumHum HR hetkessä

  • Puhelin- ja selainsovellus harmittomaan HR-arkeen. HR-raportointi selainsovelluksessa.
  • Palkat tietoturvallisesti. Palkkojen tarkastus ja hyväksyntä helposti. Moderni maksatus.
  • HR-viestintä ja työsuhde taskuun. Kaksisuuntaiset HR-viestit vuoropuheluna. Tiedotteet tukena.

”HumHum on helppo. Voin hyväksyä palkat vaikka työmatkalta.”

Pia Mutanen, VP People & Culture, Fastems. Avaa asiakastarina.

Ominaisuudet 

  1. Palkat. Palkkojen tarkastus ja hyväksyntä helposti. Maksatus mistä tahansa ja maksuhistoria muistoksi. Porautuminen palkkalaskelmiin. Muutokset, poikkeamat, poissaolot tai korjauspyynnöt keskitetysti.
  2. Työsuhdetiedot. Oma työsuhde ja palkkalaskelmat taskussa. Sairauspoissaolot ja liitteet sovelluksella. Kuittaukset, kommentit sekä hyväksyntä lennosta. Esihenkilöille tiedostot täsmänä. 
  3. Viestintä. Viestit ja tiedotteet. Kaksisuuntainen HR-viestintä vuoropuheluna. Tiedotteet tukena. Älykäs ohjaus oikeille vastaanottajille tai henkilöstöryhmille. Ilmoitukset ja nostot etusivulle. Julkaisut jaoteltuina.
  4. HR-raportointi. HR-data tiedolla johtamiseen. Saatavilla selainsovellukseen. Henkilöstöhallinnon raportointinäkymästä ammennat analytiikkaan.
  5. Tuetut kielet: Suomi / Ruotsi / Englanti

Harmiton HR ja moderni maksatus

HumHum HR on puhelin- ja selainsovellus harmittomaan HR-arkeen. Apin avulla palkkojen tarkastus ja hyväksyntä hoituu helposti ja maksatus tietoturvallisesti. Samalla tuot kaksisuuntaisen henkilöstöviestinnän sekä työsuhteen taskuun. Lisäksi selainsovellukseen saatavilla HR-raportointi tiedolla johtamisen tueksi.

Palkat-ominaisuus kuuluu osaksi Integratan Palkkahallinto-palvelua. Sovelluksen kaikki kaikki ominaisuudet verkkokaupassa. HumHum HR on ladattavissa App Store tai Google Play -sovelluskaupoista. Kirjautuminen on mahdollista vain Integratan asiakkaana. Mikäli mietit vielä tai haluat kysyä, varaa demo!

VARAA DEMO

”Sovellus on säästänyt aikaa ja tehostanut palkkojen hyväksyntää.”

Pia Mutanen, VP People & Culture, Fastems. Avaa asiakastarina.

Helppo huomisen HR-sovellus

Sovelluksen käyttöliittymän kehitystyössä on huomioitu huomisen HR jo tänään. Helpon käytettävyyden lisäksi olemme virittäneet vastuullisesti terveellistä tapaa työskennellä päätteillä: tummien teemojen on todettu olevan silmälle miellyttävämpiä ja kuluttavan vähemmän energiaa. 

HumHum HR tuo työsuhteen ja HR-toiminnot työntekijöille taskuun, mutta mahdollistaa työskentelyn myös selainkäyttöisenä.

HumHum HR selainsovellus
HumHum HR on saatavilla myös selainsovelluksena.

Integraatiot HR-järjestelmiin

Palkat-ominaisuus kuuluu kiinteänä Palkkahallinto-palvelumme hintaan. Asiakkaanamme saat kaikki ominaisuudet käyttöön verkkokaupasta. HumHum HR on mahdollista integroida Mepco HRM:ään sekä Sympa HR:ään. Integraatiot myös muihin HR-järjestelmiin on mahdollisia toteuttaa. Kysy lisää!

Varaa demo

Varaa ohesta HumHum HR -demo ja asiantuntijamme auttaa alkuun 📲

Payroll ERP -hankkeessa investoidaan integratalaisen palkkahallinnon toiminnanohjausohjelmiston kehittämiseen. Rakennamme Euroopan unionin osarahoituksen avulla HumHum HR -sovellusalustaan skaalautuvaa ohjausteknologiaa, joka auttaa asiakkaita automatisoimaan ja parantamaan HR:n ja palkkahallinnon prosesseja, vähentämään virheitä sekä poistamaan teknologituetusti toisteista työtä.

Kiinnostelee? Kysy lisää tai varaa demo!

Haluatko saada säännöllisesti huomisen HR-kuulumisia? Liity kuppikuntaan 👏🏻