Harmitonta huomisen HR:ää? HumHum HR on integratalaisten henkilöstö- ja palkkahallinnon sekä HR-automaation asiantuntijoiden tosissaan kehittämä humaani HR- ja palkkahallintoappi. Sovellus sopii mm. tietoturvalliseen ja moderniin maksatukseen palkkahallinnossa. Hanki HumHum HR Integratan verkkokaupasta tai varaa demo!

VARAA DEMO

Appi on ladattavissa App Store ja Google Play -sovelluskaupoissa.

HumHum HR -sovellus on humaanisti helppokäyttöinen ja aivoterveellinen appi.

Huomioimme aivoterveyden: Tummien teemojen on todettu olevan silmälle miellyttävämpiä ja kuluttavan vähemmän energiaa.

Kehitystyössä on pyritty terveelliseen tapaan työskennellä pienellä päätteellä.

Sovelluksesta on saatavilla sekä suomen- että englanninkieliset versiot.

Sovellus koostuu kolmesta moduulista

 1. Oma työsuhde -moduuli​. Lomahakemukset ja poissaolot​, Omat tiedot​, Omat palkkalaskelmat​.
 2. Palkkojen tarkastus ja hyväksyntä -moduuli​. Uutta porautuminen palkkoihin jopa yksilötasolla, korjauspyynnöt ja automaattinen analysointi.
 3. TULOSSA: HR-viestintämoduuli​. Usein kysytyt kysymykset ja HR-käsikirjat chatbottina. Kriisiviestintä ja tiedotteet. Käytänteet ja kuittaukset. Kysymykset oikeille tahoille ilman ping-pongia 🏓

Ominaisuudet

Valmis harmittomaan HR:ään ja moderniin maksatukseen? Sovelluksen avulla pääset eroon palkkahallinnon papereista sekä maineeltaan kuivista manuaalirutiineista ja vapautat aikaa sille, mikä työssäsi on tärkeintä: ihmiset.

 • Maksuhyväksyntä ja -historia. Odottavat maksut ja täydellinen maksuhistoria takataskussasi varmistavat, että jokainen palkanmaksutapahtuma sujuu suunnitellusti. Unohda unohtelu, odottelu ja tuhahtelu. HumHum HR ei istu palkkojen päällä, vaan kaivaa kuvetta aina ajallaan. Halutessasi hylkäät myös maksutapahtumia. Maksuerien hyväksyntä maksuun tapahtuu tietoturvallisesti sovelluksella – et jää kaipaamaan mailirallia!
 • UUDET OMINAISUUDET❗️ Palkkojen tarkastajat ja hyväksyjät voivat porautua maksuaineistosta palkkalaskelmiin sekä lähettää korjauspyyntöjä suoraan palkkalaskelmalta. Palkka-aineistot analysoidaan automaattisesti palkkamuutosten, palkkapoikkeamien, uusien/päättyvien työsuhteiden osalta, jotta tarkastajan elämä olisi helpompaa.
 • Tiimi. Tiimimme on tukenasi. Integratalaiset (eli me) apunasi apissa, aivan kuten tosielämässäkin. Tiimimme avulla HumHum HR mullistaa maksatusmaailmasi. Ja räjäyttää samalla paperit pöydältäsi.
 • Muistutukset. Muistutus: Tiimimme on tukenasi. Sovellus syöttää sinulle muistutuksia, kuten ”Varmista, että toimitat meille materiaalin X” tai ”Arkipyhä tulossa”. Älä enää koskaan unohda mitään! Paitsi ehkä Post-it-laput ja vanhanaikainen palkkahallinto.
 • Ilmoitukset. Aina ajan tasalla: Automaattiset ilmoitukset tulevista huoltokatkoista sekä harmittoman HR:n muut mielenkiintoiset julkaisut jaoteltuina. HumHum HR tiedottaa tosissaan, mutta ei vakavissaan.
 • Tuetut kielet: Suomi/Englanti
 • Kirjautuaksesi ja aloittaaksesi HumHum HR:n käyttöönoton, sinun tulee olla Integratan aktiivinen asiakas.

🔜 HR-viestintämoduuli

Sovellusta kehitetään koko ajan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Apista on apua pian myös HR-viestinnässä. Pian saatavilla muun muassa:

 • Usein kysytyt kysymykset ja HR-käsikirjat chatbotin avulla
 • Kriisiviestintä ja tiedotteet henkilöstölle
 • Käytänteet ja niiden kuittaukset
 • Työntekijän kysymykset oikeille tahoille ilman ping-pongia.
HumHum HR -esimerkkibotti usein toistuvista HR-kysymyksistä.

Integraatiot HR-järjestelmiin

HumHum HR on mahdollista integroida Mepco HRM:ään sekä Sympa HR:ään.

Mepco-integraation avulla työntekijä voi ilmoittaa poissaolosta tai hakea lomaa suoraan sovelluksella. Tiedot viedään automaattisesti HR-järjestelmään, jossa esihenkilö voi käsitellä ne. Työntekijä voi myös päivittää omia tietojaan helposti ja nopeasti apin avulla. Mikäli palkkajärjestelmänä on Mepco HRM, voidaan myös palkkalaskelma näyttää työntekijälle sovelluksessa.

HumHum HR:stä voidaan siirtää myös Sympaan hyväksytyt loma- ja poissaolojaksot.

HumHum HR verkkokaupassa

Asiakkaanamme hankit sovelluksen suoraan verkkokaupastamme Shoppaamosta. Hanki heti tai kysy lisää kaupassa!

Varaa demo

Miten tämä toimii? Mietit vielä? Varaa HumHum HR -demo – asiantuntijamme auttaa alkuun.

VARAA DEMO

Kiinnostelee? Varaa demo tai kysy lisää!

Haluatko saada säännöllisesti huomisen HR-kuulumisia? Liity kuppikuntaan 👏🏻