Valmis harmittomaan HR:ään ja moderniin maksatukseen? HumHum HR on integratalaisten uranuurtajien ihmisläheinen sovellus, joka helpottaa työsuhteen hallintaa ja HR-viestintää. Apin avulla palkat myös maksatetaan tietoturvallisesti tässä päivässä. Hanki heti verkkokaupasta tai varaa demo!

VARAA DEMO

HumHum HR hetkessä

  • Työsuhde taskussa. Työntekijän käyttöliittymä omaan työpaikkaansa. Työsuhde- ja palkkatiedot sekä tärkeät HR-viestit aina mukana.
  • Helppo HR-viestintä. HR-viestit sovelluksessa ilman pinkiponkia. Vapautat aikaa sille, mikä HR-työssä on tärkeintä: ihmiset.
  • Moderni maksatus. Sovellus sopii myös palkkojen moderniin maksatukseen. Apin avulla palkanmaksatus tapahtuu tietoturvallisesti.
  • Kolme moduulia. 1️⃣ Oma työsuhde 2️⃣ HR-viestintä 3️⃣ Palkkojen tarkastus ja hyväksyntä

”Työsuhde- ja palkkatiedot sekä tärkeät HR-viestit taskussa.”

Sovellus toimii käyttöliittymänä omaan työpaikkaan.

Harmiton HR ja moderni maksatus

HumHum HR on työntekijän käyttöliittymä omaan työpaikkaansa – työsuhde- ja palkkatiedot sekä tärkeät HR-viestit taskussa. Sovelluksella myös palkkojen maksatus sujuu tietoturvallisesti tässä päivässä.

Apin avulla helpotat HR-viestintää, pääset eroon palkkahallinnon papereista, maineeltaan kuivista manuaalirutiineista sekä tietoturvatuskasta. Ja vapautat aikaa sille, mikä HR-työssä on tärkeintä: ihmiset.

Kaikkiaan sovellus koostuu kolmesta moduulista.

HumHum HR -moduulit

  1. Oma työsuhde. Tuo työsuhteen puhelimeen: omat tiedot, omat palkkalaskelmat sekä sairauspoissaolojen ilmoittaminen ja liitteet.
  2. HR-viestintä. Tärkeät viestit ja tiedotteet. Käytänteet ja kuittaukset. Työsuhteeseen liittyvät kysymykset HR:n tai esihenkilön ja alaisen välillä vaivatta – ilman pinkiponkia 🏓
  3. Palkkojen tarkastus ja hyväksyntä. Palkanmaksu ja maksatusten tarkastus tietoturvallisesti tässä päivässä. Palkkapoikkeamat pureksittuna.

Tutustu ajantasaisiin ominaisuuksiin App Store tai Google Play -sovelluskaupoissa. Sovellus on saatavilla suomeksi ja englanniksi.

Helppo huomisen HR

Sovellus mahdollistaa HR:n keskittymisen arvoa tuottavaan työhön. Apin avulla viet HR-viestinnänkin huomisen puolelle. Henkilöstölle helppokäyttöisyys, oman työsuhteen tietojen hallinta sekä näkymä omiin palkkalaskelmiin omalta puhelimelta tuovat harmittoman HR-arjen.

HumHum HR -sovellus tuo työsuhteen takataskuun.

Samalla sovellus parantaa palkkahallinnon tietoturvaa, kun maksatus tehdään muinaisen mailaamisen sijaan sovelluksessa.

Edelläkävijyys koskettaa kokonaisuutena sovelluksen käyttöä. Kehitystyössä ja tavassa käyttää näyttöä on pyritty käyttäjälle terveelliseen tapaan työskennellä pienellä päätteellä. Huomioimme apissa aivoterveyden: tummien teemojen on todettu olevan silmälle miellyttävämpiä ja kuluttavan vähemmän energiaa.

Integraatiot HR-järjestelmiin

HumHum HR on mahdollista integroida Mepco HRM:ään sekä Sympa HR:ään. Integraatiot myös muihin HR-järjestelmiin on mahdollisia toteuttaa.

Esimerkiksi Mepco-integraation avulla työntekijä voi ilmoittaa poissaolosta suoraan sovelluksella. Tiedot viedään automaattisesti HR-järjestelmään, jossa esihenkilö voi käsitellä ne. Työntekijä voi myös päivittää omia tietojaan helposti ja nopeasti apin avulla.

HumHum HR -sovellus on mahdollista integroida Mepco HRM:ään sekä Sympa HR:ään.”

Integraatiot myös muihin HR-järjestelmiin mahdollisia toteuttaa.

HumHum HR:stä voidaan siirtää myös Mepcoon tai Sympaan hyväksytyt sairauspoissaolojaksot.

Palkkojen tarkastus ja hyväksyntä -moduulin käyttöönotto edellyttää Integratan palkkapalvelun tai -järjestelmän käyttöä.

Hanki HumHum HR tai varaa demo

Aloittaaksesi apin käyttöönoton, sinun tulee olla Integratan aktiivinen asiakas. Asiakkaanamme voit ostaa sovelluksen suoraan verkkokaupastamme. Hanki heti tai kysy lisää kaupassa.

Mietit vielä, miten tämä toimii ja haluaisit puhua ihan oikealle ihmiselle? Varaa ohesta HumHum HR -demo ja asiantuntijamme auttaa alkuun 📲

Kiinnostelee? Kysy lisää tai varaa demo!

Haluatko saada säännöllisesti huomisen HR-kuulumisia? Liity kuppikuntaan 👏🏻