Harmitonta HR:ää? HumHum HR on Integratan humaani HR- ja palkkahallintoappi. Sovellus sopii moderniin maksatukseen. Pääset eroon papereista sekä maineeltaan kuivista manuaalirutiineista ja vapautat aikaa sille, mikä työssäsi on tärkeintä: ihmiset.

HumHum HR on saatavilla App Store ja Google Play -sovelluskaupoissa.

HumHumHR sopii moderniin maksatukseen
HumHumHR sopii moderniin maksatukseen.

Pelkästään älypuhelinsovelluksena toimivaa alustaa pilotoidaan syksyn 2020 aikana valittujen asiakkaiden ja integratalaisten kesken, jonka jälkeen mobiilisovellus on saatavilla kaikille asiakkaillemme.

Appi on aivoterveyden asialla: Tummien teemojen on todettu olevan silmälle miellyttävämpiä ja kuluttavan vähemmän energiaa.

Apin kehitystyössä on kiinnitetty huomiota myös käyttäjiensä aivoterveyteen.

Harmiton HR ja palkat puhelimesta?

Tumman teeman lisäksi HumHum HR:ssä on vain hyviä ominaisuuksia! Tankkaa tästä, miten appi auttaa HR-arjessasi. Kirjautuaksesi HumHum HR:ään, sinun tulee olla Integratan aktiivinen asiakas.

✔️ Maksuhyväksyntä ja -historia

Odottavat maksut ja täydellinen maksuhistoria takataskussasi varmistavat, että jokainen palkanmaksutapahtuma sujuu suunnitellusti. Unohda unohtelu, odottelu ja tuhahtelu. HumHum HR ei istu palkkojen päällä, vaan kaivaa kuvetta aina ajallaan. Halutessasi hylkäät myös maksutapahtumia.

✔️ Tiimi

Tiimimme on tukenasi. Integratalaiset (eli me) apunasi apissa, aivan kuten tosielämässäkin. Tiimimme avulla HumHum HR mullistaa maksatusmaailmasi. Ja räjäyttää samalla paperit pöydältäsi.

✔️ Muistutukset

Muistutus: Tiimimme on tukenasi. Sovellus syöttää sinulle muistutuksia, kuten ”Varmista, että toimitat meille materiaalin X” tai ”Arkipyhä tulossa”. Älä enää koskaan unohda mitään! Paitsi ehkä Post-it-laput ja vanhanaikainen palkkahallinto.

✔️ Ilmoitukset

Aina ajan tasalla: Automaattiset ilmoitukset tulevista huoltokatkoista sekä harmittoman HR:n muut mielenkiintoiset julkaisut jaoteltuina. HumHum HR tiedottaa tosissaan, mutta ei vakavissaan.

✔️ Tuetut kielet

Suomi / Englanti. Have a nice day!

Moderni maksatus ja huomisen HR kiinnostaa? Liity kuppikuntaan 👇🏻

Mikäli sovelluksen saatavuus sekä muut vinkit huomisen hooärrästä kiinnostavat, liity Integratan kuppikuntaan! Saat kerran kuussa ajantasaista tietoa ja vähemmän latteuksia sisältävän letterimme sekä kutsuja Integratan järjestämiin webinaareihin, valmennuksiin ja tapahtumiin.