Integratalaisten kehittämä HumHum HR on nyt myös selainsovellus. Asiakkaillemme näyttökäyttö luo lisäarvoa palkkojen maksatusten tarkastukseen ja hyväksyntään vähentämällä virheitä. Lisäksi sovelluskokonaisuus parantaa merkittävästi palkkahallinnon tietoturvaa.

VARAA DEMO

Loimme edelläkäyvien asiakkaidemme avuksi HumHum HR -sovelluksen helpompaan HR:ään, työsuhdetietojen hallintaan sekä tietoturvalliseen palkanmaksatukseen vuonna 2020. Sovellus on aiemmin ollut ladattavissa sovelluskaupoista pelkästään puhelimelle. Nyt se on saatavilla myös selainsovelluksena, eli omalle näytölle.

Kirjautuaksesi tai aloittaaksesi sovelluksen käytön, sinun tulee olla aktiivinen palkkapalveluasiakkaamme.

”Sovellus parantaa merkittävästi palkkahallinnon tietoturvaa.”

Palkanmaksatus tietoturvallisesti sovelluksella.

Sovelluskokonaisuus parantaa merkittävästi palkkahallinnon tietoturvaa. Tästä syystä HumHum HR:n Maksatusten tarkastus -ominaisuus laajennetaan käyttöön kaikille palkkapalveluasiakkaillemme vuodesta 2023 alkaen. Jatkossa asiakkaidemme palkkojen tarkastus- ja hyväksyntä sujuu siis joko puhelimen apista tai selainkäyttöisenä näytöltä. Sovelluksen kaikki ominaisuudet voi hankkia verkkokaupastamme.

”Sovelluksen maksatusten tarkastusominaisuus laajennetaan käyttöön palkka-asiakkaillemme vuodesta 2023 alkaen.”

Parannamme proaktiivisesti palkkahallinnon tietoturvaa.

Selainsovelluksen ehdottomana etuna on, että sen avulla voi helposti välttää virheet maksatuksessa. Sovellus nostaa esiin palkkapoikkeamat, palkan muutokset sekä muut keskeiset tarkastajan huomiota vaativat seikat.

”Selainsovelluksen avulla voi helposti välttää virheet maksatuksessa. Sovellus nostaa esiin palkkapoikkeamat, palkan muutokset ja tarkastajan huomiota vaativat seikat.

Selainsovellus parantaa työpäivä- ja palkkakokemusta.

HumHum HR -appi siis tuo työsuhteen, HR-toiminnot ja palkkahallinnon taskuun, mutta selainsovellus mahdollistaa palkkahallinnon parissa työskentelyn esimerkiksi HR:lle tai taloudelle selainkäyttöisenä.

Näyttökäyttö luo lisäarvoa pienentämällä inhimillisten erheiden mahdollisuutta ja vaikuttaa suoraan sekä maksatusten tarkastajan ja hyväksyjän työpäiväkokemukseen että palkansaajan sujuvaan palkkakokemukseen.

Selainsovellus terveellinen tapa työskennellä

Sovelluksen molempien käyttöliittymien kehitystyössä on pyritty huomioimaan huomisen HR jo tänään.

HumHum HR -apin kehityksessä panostettiin jo vuonna 2020 terveelliseen tapaan tehdä töitä pienellä päätteellä, kun sovellusta päätettiin alkaa kehittää pelkästään tummateemaisena.

”Nykyaikaisen käytettävyyden lisäksi tumma teema ottaa kantaa vastuullisuuteen, sillä tummien teemojen on todettu olevan paitsi silmälle miellyttävämpiä, myös kuluttavan vähemmän energiaa.”

HumHum HR -selainsovelluksessa terveellinen tumma teema.

Nykyaikaisen käytettävyyden lisäksi tumma teema ottaa kantaa vastuullisuuteen, sillä tummien teemojen on todettu olevan paitsi silmälle miellyttävämpiä, myös kuluttavan vähemmän energiaa. Myös HumHum HR -selainsovellukseen on saatavilla pelkästään tumma teema.

HumHum HR selainsovellus
HumHum HR -selainsovellus sekä appi parempaan palkka-arkeen.
HANKI VERKKOKAUPASTA

Palkkahallinto pikimmiten sujuvaksi sovelluksilla? Varaa demo!

Jos käytössänne on jo HumHum HR -sovellus ja haluatte etukenossa päästä pöyhimään sitä selainsovelluksenakin, tai jos asiakkaanamme haluat lisätietoa sovelluskokonaisuudesta tai käyttöönotosta jo nyt, varaa ohesta HumHum HR -demo ja asiantuntijamme auttaa alkuun 📲

Voit aina olla yhteydessä myös integratalaiseen asiakasliimaasi, eli omaan asiakasvastaavaasi. Maksatusten tarkastus -ominaisuuden käyttöönotosta kaikille palkkapalveluasiakkaillemme vuoden 2023 aikana olemme yhteydessä myöhemmin erikseen ☎️