HumHum HR on integratalaisten henkilöstö- ja palkkahallinnon sekä HR-automaation asiantuntijoiden tosissaan kehittämä humaani HR- ja palkkahallintoappi. Sovellus sopii moderniin maksatukseen palkkahallinnossa. Tutustu uusiin ominaisuuksiin ja ota omaksi!

HumHum HR on saatavilla App Store ja Google Play -sovelluskaupoista. Kirjautuaksesi sovellukseen, sinun tulee olla aktiivinen asiakkaamme – ellet jo ole, tiedät mitä tehdä 👋🏻

Autan alkuun myös muissa kysymyksissä koskien HumHum HR -appia.

Vuonna 2020 lanseerattuun sovellukseemme on kehitetty uusia ominaisuuksia, jotka laajentavat käyttöliittymän mahdollisuuksia mm. maksujen osalta: Palkkojen tarkastajat ja hyväksyjät voivat nyt porautua maksuaineistosta yksittäisten henkilöidenkin palkkalaskelmiin sekä lähettää korjauspyyntöjä suoraan palkkalaskelmalta. Palkka-aineistot myös analysoidaan automaattisesti palkkamuutosten, palkkapoikkeamien, uusien/päättyvien työsuhteiden osalta. Jotta tarkastajan elämä olisi helpompaa.

Käytännössä sovellus koostuu kolmesta moduulista

 1. Oma työsuhde -moduuli​. Lomahakemukset ja poissaolot​, Omat tiedot​, Omat palkkalaskelmat​.
 2. Palkkojen tarkastus ja hyväksyntä -moduuli​. Uutta porautuminen palkkoihin jopa yksilötasolla, korjauspyynnöt ja automaattinen analysointi.
 3. TULOSSA: HR-viestintämoduuli​. Usein kysytyt kysymykset ja HR-käsikirjat chatbottina. Kriisiviestintä ja tiedotteet. Käytänteet ja kuittaukset. Kysymykset oikeille tahoille ilman ping-pongia 🏓

Kaikki ominaisuudet

Valmis harmittomaan HR:ään ja moderniin maksatukseen? Sovelluksen avulla pääset eroon palkkahallinnon papereista sekä maineeltaan kuivista manuaalirutiineista ja vapautat aikaa sille, mikä työssäsi on tärkeintä: ihmiset.

 • Maksuhyväksyntä ja -historia. Odottavat maksut ja täydellinen maksuhistoria takataskussasi varmistavat, että jokainen palkanmaksutapahtuma sujuu suunnitellusti. Unohda unohtelu, odottelu ja tuhahtelu. HumHum HR ei istu palkkojen päällä, vaan kaivaa kuvetta aina ajallaan. Halutessasi hylkäät myös maksutapahtumia.
 • UUDET OMINAISUUDET❗️ Palkkojen tarkastajat ja hyväksyjät voivat porautua maksuaineistosta palkkalaskelmiin sekä lähettää korjauspyyntöjä suoraan palkkalaskelmalta. Palkka-aineistot analysoidaan automaattisesti palkkamuutosten, palkkapoikkeamien, uusien/päättyvien työsuhteiden osalta, jotta tarkastajan elämä olisi helpompaa.
 • Tiimi. Tiimimme on tukenasi. Integratalaiset (eli me) apunasi apissa, aivan kuten tosielämässäkin. Tiimimme avulla HumHum HR mullistaa maksatusmaailmasi. Ja räjäyttää samalla paperit pöydältäsi.
 • Muistutukset. Muistutus: Tiimimme on tukenasi. Sovellus syöttää sinulle muistutuksia, kuten ”Varmista, että toimitat meille materiaalin X” tai ”Arkipyhä tulossa”. Älä enää koskaan unohda mitään! Paitsi ehkä Post-it-laput ja vanhanaikainen palkkahallinto.
 • Ilmoitukset. Aina ajan tasalla: Automaattiset ilmoitukset tulevista huoltokatkoista sekä harmittoman HR:n muut mielenkiintoiset julkaisut jaoteltuina. HumHum HR tiedottaa tosissaan, mutta ei vakavissaan.
 • Tuetut kielet: Suomi/Englanti
 • Huom. Kirjautuaksesi HumHum HR:ään, sinun tulee olla Integrata Oy:n aktiivinen asiakas.

”Sovellusta kehitetään koko ajan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Apista on apua pian myös HR-viestinnässä.”

Apun avulla vapautat aikaa sille, mikä työssäsi on tärkeintä: ihmiset

TULOSSA: HR-viestintämoduuli

Sovellusta kehitetään koko ajan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Apista on apua pian myös HR-viestinnässä. Tulossa mm.:

 • Usein kysytyt kysymykset ja HR-käsikirjat chatbotin avulla
 • Kriisiviestintä ja tiedotteet henkilöstölle
 • Käytänteet ja niiden kuittaukset
 • Työntekijän kysymykset oikeille tahoille ilman ping-pongia.
HumHum HR -esimerkkibotti usein toistuvista HR-kysymyksistä.

Humaania HR:ää sovelluskaupasta

This image has an empty alt attribute; its file name is HumHum-HR-2021-1024x576.png
HumHum HR -sovellus on humaanisti helppokäyttöinen ja aivoterveellinen appi.

Huomioimme aivoterveyden: Tummien teemojen on todettu olevan silmälle miellyttävämpiä ja kuluttavan vähemmän energiaa.

Kehitystyössä on pyritty terveelliseen tapaan työskennellä pienellä päätteellä.
This image has an empty alt attribute; its file name is HumHum-HR-Aloitusna%CC%88ytto%CC%88-FI-2021-1024x576.png
Sovelluksesta on saatavilla sekä suomen- että englanninkieliset versiot.

Moderni maksatus ja huomisen HR kiinnostaa? Liity kuppikuntaan 👇🏻

Mikäli sovelluksen saatavuus sekä muut vinkit huomisen hooärrästä kiinnostavat, liity Integratan kuppikuntaan! Saat kerran kuussa ajantasaista tietoa ja vähemmän latteuksia sisältävän letterimme sekä kutsuja Integratan järjestämiin webinaareihin, valmennuksiin ja digitapahtumiin.