Integrata oli kumppanina HRx 2019 -tapahtumassa, joka kokosi yhteen yli 500 HR-alan ammattilaista 26.11. Helsingin Messukeskuksen Siipeen.

Tapahtuman aulassa oli mahdollista bongata Palkkapussi, moikata integratalaisia kumppanialueella sekä kuulla kuumia puheenvuoroja. Myös Integratan valkku Rami Setälä kipusi stagelle, yhdessä asiakasyrityksemme Efiman Chief People Officer Riku Huikurin kanssa. Puheenvuorossa Rami ja Riku antoivat käytännön vinkkejä itseohjautuvuuteen. Kurkkaa myös muut mielettömät puhujat HRx 2019 -tapahtumasivulta.

Teemana tulevaisuuden osaaminen

HRx:n pääteema tänä vuonna oli ”Tulevaisuuden osaaminen ​– Minkälaista osaamista tulevaisuudessa tarvitaan? Kuinka yritys ja henkilöstö voi parhaiten hyötyä uusista teknologioista ja tavoista tehdä työtä?”​

Tämän päivän ja tulevaisuuden työtapoja alustavan Rami Setälän blogin voit edelleen lukea Kauppalehden Studiosta otsikolla ”Itseohjautuvan organisaation alkulähde”.

Tunnelmia HRx 2019 -tapahtumasta

Integratan Palkkapussi aulan start-up-alueella. Starttasi vielä kotiinpäinkin…
Rami Setälän ja Efiman Riku Huikurin tandem-tyylinen puheenvuoro itseohjauuvuudesta ilman mittavaa organisaatiouudistusta kiinnosti kohdeyleisöä.
HRx-kumppanikylässä oli hymy herkässä: Integratalaiset Laura Paronen ja Mirja Kanerva.
Kumppanialueella käytiin kuumia keskusteluja, vasemmalla integratalainen Reetta Laukkanen.

Lisää tunnelmia löydät HRx:n sivuilta.