Financial Timesin ja Statistan lista FT 1000 Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä on julkaistu. Integrata on vuoden 2022 listalla sijalla 980! 🌟

Raportti on Financial Timesin ja Statistan tunnustuksena yrityksen nopeasta, orgaanisesta ja kestävästä kasvusta.

Tutkimusyhtiö Statistan kanssa koostettu ranking listaa ne eurooppalaiset yritykset, jotka saavuttivat suurimman vuotuisen liikevaihdon kasvuvauhdin vuosina 2017–2020. Listalla olevat yritykset olivat riittävän joustavia – ja erittäin onnekkaitakin – selviytyäkseen ja kasvaakseen myös koronavuoden 2020 aikana.

”Raportti on Financial Timesin ja Statistan tunnustuksena yrityksen nopeasta, orgaanisesta ja kestävästä kasvusta.”

Integrata on vuonna 2022 FT 1000 -listan sijalla 980.

Kaiken kaikkiaan vuoden 2022 listalla on vain 306 yritystä, jotka esiintyivät myös edellisessä listauksessa. Olemme yksi niistä. Viime vuoden 2021-listauksessa Integrata oli sijalla 957, vuosien 2016–2019 tarkastelujaksolla.

Scrollaa FT 1000 Europe’s fastest growing companies 2022 -listausta saadaksesi tilastollisen kokonaiskuvan, ja bongaa myös muita tuttuja nimiä, kuten listan kärkeen kivunnut suomalainen Swappie!

Eurooppa tänään

FT 1000 -listan julkistushetkellä tilanne Euroopassa on sellainen, että kasvutarinoiden sijaan tarvitaan tekoja. Vähintä, mitä voimme tehdä, on auttaa auttamaan.

Toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Seisomme Ukrainan tukena. Integrata lahjoitti Pelastakaa Lapset ry:n Auta Ukrainan Lapsia -yrityskeräykseen. Kannustamme kaikkia ottamaan osaa valitsemaansa keräykseen Ukrainan lapsille ja perheille – kaikille heille, jotka nyt tarvitsevat apua.

Eurooppalaisena yrityksenä rakennamme yhteistä humaania huomista.

Liity Kuppikuntaan

Jos haluat kuulla lisää huomisen humaanista huomisen HR:stä, liity Kuppikuntaan ja tilaa tästä Integratan kuukausikirje 👇🏻