Ota osaamisen johtamisesta kulmakivi: Cornerstone on Integratan kumppani ja alusta, jonka avulla autamme tekemään huomisen hooärrää: johtamaan osaamista, kehittämään kehitystä ja muuttamaan mindsettiä matkalla kohti digitaalista HR-huomista.

Päivitetty 08/2022: Integrata ei tällä hetkellä enää tarjoa Cornerstone-alustaa osaamisen johtamiseen. Tarpeitanne taklaa kuitenkin mm. Sympa HR ja siihen liittyvät palvelumme – ota yhteyttä ja jutellaan lisää sopivasta ratkaisusta!

Palvelu pieneen puristettuna

Cornerstone on ollut Integratan kumppani vuodesta 2020. Tarjoamme työkalua työelämämuutokseen ja osaamisen johtamiseen osana helpompaa HR:ää.

Integratalaisten asiantuntijoiden osaaminen yhdistettynä alustan ajantasaiseen tapaan tehdä HR:ää, on sitä helpompaa huomisen henkilöstöhallintoa, jota mekin tekisimme – ellemme jo tekisi. Alustan avulla osaamista voidaan sekä johtaa että draivata työelämän muutoksessa – matkalla kohti kilpailukykyä.

Cornerstonen selain- ja sovelluspohjaisen alustan avulla HR ja tietotaito takataskussa:

  • HR
  • Rekrytointi
  • Osaamisen johtaminen
  • Oppimisen työkalut
  • Tavoitteenasetanta


Katsasta palvelumme kuvauksesta viisi vihjettä, miten Cornerstone auttaa arjessa 👇🏻

KULMAKIVI KIINNOSTAA!
Cornerstone on Integratan kumppani

Kysy lisää ja liity Kuppikuntaan!

Kiinnostuitko enemmän kuin kilosta kiviä? Ota yhteyttä. Mietitään yhdessä, missä kaikessa alusta voisi auttaa teitä ✔️

Jos HR-alan kuumimmat kuulumiset ja uudet alustat kiinnostavat jatkossakin, liity lisäksi Integratan Kuppikuntaan. Spämmin sijaan saat kerran kuussa hyödyllisiä HR-vinkkejä sisältävän uutiskirjeemme.

Liity Kuppikuntaan jättämällä yhteystietosi alle: