Integratan asiantuntijapalveluiden verkkokauppa Shoppaamosta hankit humaanin HR:n palvelut parempaan palkkahallintoon ja henkilöstöhallinnon huomiseen – ja helpotat omaa HR-arkeasi. Liity Integratan Kuppikuntaan ja kuulet kaupan aukeamisesta ensimmäisenä!

Verkkokauppaan on paketoitu palveluja HR:n hiekkalaatikolta. Ostaminenkin on tehty helpoksi. Shoppaamo on integratalaiseen tapaan nimetty B2B-kauppa, joka toimii kuin mikä tahansa nettikauppa: Lisää tuote koriin ja kiikuta kassalle.

Tarjolla on alkuvaiheessa yhdeksän palvelua. Verkkokaupasta voi ostaa vaikkapa Verokorttirobotin tai palkkayhteysihmisen!

Verkkokaupan kehitystyöstä Integratalla vastannut Mirja Kanerva

Ikkunaostosten sijaan hankit harmitonta HR:ää helposti ruudun takaa. Voit ulkoistaa kerralla useammankin osa-alueen. Vaihtoehtona kauppa tarjoaa aina lisätietoa sekä mahdollisuutta varata aika myös ihan oikealle ihmiselle.

Halusimme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa HR-kokonaisuuksia tässä ajassa myös täysin digitaalisesti.

Integratan perustajaomistajistoon kuuluva Vellu Kasurinen

Liity Kuppikuntaan, kuulet kaupan julkaisusta ennen muita!

Mikäli haluat kuulla kaupan julkaisusta ensimmäisenä, liity Integratan Kuppikuntaan. Ei spämmiä, vaan hyödyllistä sisältöä. Muutenkin keskimäärin kerran kuussa lähetettävä letterimme sisältää HR-vinkkien lisäksi myös kutsuja järjestämiimme webinaareihin ja häppeninkeihin.

Tilaa uutiskirje jättämällä yhteystietosi alle: