Asiakastyytyväisyytemme on kautta aikain ollut huippuluokkaa. Alkuvuoden asiakastyytyväisyyskyselyn pohjalta NPS-arvoksi napsahti 67. Vastanneita asiakkaitamme oli 120, joista 96,67 % koki yhteistyön sujuvan sutjakkaasti. Kuten aina, kehitettävääkin on.

Asiakastyytyväisyydessä on aiemminkin oltu yltiörehellisiä; aina emme onnistu. Emme olleet pystyneet palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla 3,33 % vastanneista. Mutta koska asiakastyytyväisyys on yksi kehityksen kulmakivistä ja asiakkaamme yksi meistä, keskustelemme aina kimpassa keinoista päästä palvelussa paremmiksi.

NPS-lukumme 67 on kuitenkin kokonaisuutena kova (etenkin, kun työtä on viimeisen vuoden tehty paljolti poikkeuksellisissa oloissa). Siitä kiitos sekä asiakkaillemme että integratalaisille ❤️

Missä ollaan onnistuttu? -kysymykseen saimme mielin määrin mitä mahtavimpia vastauksia! Käydään kuitenkin kehityskohteet ensin.

Missä voisimme parantaa?

Kysyimme tätä asiakkailtamme ja saimme haarukoitua kolmen kärjen:

  1. ”Ehdotuksia ja ideoita asiakkaan arjen työn helpottamiseksi voisi tulla vieläkin enemmän”
  2. ”Ohjeiden dokumentointi uudelle ihmiselle: TES-tuntemuksen ja asiakasyrityksen käytäntöjen perehdytys paremmaksi”
  3. ”Asiakaspalvelun vastausaika”

Kuten sanottu, Suosittelisitko meitä? -kysymykseen arvosanaksi alle kahdeksan antaneiden kanssa käymme mieluusti keskustelun kehityskohteista. Haluamme oppia paremmiksi ja palvella aina parhaalla mahdollisella tavalla❣️

Mutta missä ollaan onnistuttu?

Missä ollaan onnistuttu? -kysymys kirvoitti kasapäin kehuja. Kiitos kaikille vastanneille! Suuri osa asiakkaistamme esimerkiksi koki integratalaisten ystävällisyyden ja palvelualttiuden tärkeänä arvona:

”Kaikki on sujunut mallikkaasti. Mukava työskennellä, kun tietää että aina on apua ja tukea saatavissa sekä ratkaisuja.”

Poimintoja asiakastyytyväisyyskyselyn vastauksista

Toimimme yrityksenä kuin ihminen. Tämä tarkoittaa, että tuotamme palvelua ihmisiltä ihmisille. Ja onneksemme olemme onnistuneet siinä:

”Palvelupyynnöt hoituvat nopeasti ja kommunikaatio on hyvää. Ihmisläheistä palvelua, ymmärrätte asiakkaan tilanteet.”

Poimintoja asiakastyytyväisyyskyselyn vastauksista

Kun sanomme, että asiakas on yksi meistä, myös tarkoitamme sitä. Mukava kuulla, että asiakkaammekin kokevat niin:

”Asiantunteva ja ystävällinen palvelu. Mukavat yhteyshenkilöt. Integratalaisten kanssa asiakkaat kokevat olevansa samaa tiimiä.”

Poimintoja asiakastyytyväisyyskyselyn vastauksista

Jos olet asiakkaamme ja asiakastyytyväisyyskyselymme vilahti vallan ohi: Otamme palautetta vastaan muulloinkin! Kuulemme mielellämme myös arjessa, miten meillä menee 👂🏻

Lisää tällaista?

Jos haluat kuulla lisää asiakastyytyväisyydestä, asiakkaistamme tai muuten vain lukea hauskoja juttujamme, tilaa tästä Integratan kuukausikirje 👇🏻