SandbergFestit on kotipaikkamme Tampereen Sandbergin talon toimipisteen mukaan nimetty asiakastilaisuus, joka järjestettiin 2.9. Integratalaisen tapahtuman tarkoituksena oli tavata toisiamme. Asiakastapahtumassa esiintyivät mm. Lyömättömät sekä Integratalainen Soitinyhtye Palkkapumppu 💃🏼

Tutustu ohesta tunnelmiin ja tapahtumassa esitettyihin puheenvuoroihin. Jos haluat kuulla asiantuntijoiltamme lisää aiheista, otathan yhteyttä!

 
SandbergFestit koostui sekä päivä- että iltaohjelmasta: Työpäivän aikana coworking-tiloissamme oli mahdollista työskennellä tai pitää palavereja. Asiantuntijamme avasivat tapahtumassa myös HR-alan ajankohtaisia knoppeja sekä integratalaisia oppeja. Aiheina mm. HR:n ja palkkahallinnon ohjelmistorobotiikka, perhevapaauudistus, perehdytysprosessi ja yrityskulttuuri. Tutustu päivä- ja iltaohjelman sisältöön alempana.

”Asiantuntijamme avaavat tapahtumassa myös HR-alan ajankohtaisia knoppeja sekä integratalaisia oppeja.”

Aiheina mm. ohjelmistorobotiikka, perhevapaauudistus ja perehdytysprosessi

Työpäivän jälkeen siirryttiin Sandbergin talon tunnelmalliselle sisäpihalle. Tarjolla on erihyviä esiintyjiä, hauskoja pelejä (tosissaan, mutta ei vakavissaan) sekä tietenkin tasapuolisesti maistuvat tarjoilut. 

Tilaisuus oli mahdollisuus verkostoitua muiden asiakkaidemme sekä integratalaisten asiantuntijoiden kanssa.

SandbergFestien puheenvuorot

Päiväohjelmassa asiantuntijamme avasivat HR-alan ajankohtaisia knoppeja sekä integratalaisia oppeja. Seuraavassa lisätietoja tarjolla olleista eväistä. Jos haluat kuulla asiantuntijoiltamme lisää aiheista, otathan yhteyttä!

Integratalainen

Riku Heinonen, toimitusjohtaja
=
Integratan toimitusjohtaja Riku Heinonen avaa asiakastapahtuman – kuin ihminen. Kuulet kuuluisan monologin, joka kättelee niin integratalaiset kulttuurikuulumiset kuin pintaraapaisun strategisista stepeistämme.

Tulevaisuuden merkitys

Rami Setälä, ihmiset
=
Integratalainen Rami Setälä haastaa puheenvuorossaan kuulijoita matkalle sinne, mistä merkityksellisyys muodostuu tulevaisuudessa. Tänään mietteissä virtuaalielämä, digitalisaatio, tekoäly ja mullistavat maailman tapahtumat – mutta entä huomenna?

HumHum HR

Riku Honkanen, CDO
=
HumHum HR on Integratan ihmisläheinen HR-sovellus. Se tuo tärkeät työsuhdetiedot taskuun. Apin avulla palkanmaksatus myös tapahtuu tietoturvallisesti tässä päivässä. Integratan CDO Riku Honkanen avaa, millaista apua apista on asiakkaillemme.

Jauhamo

Mika Berglund, pilviarkkitehti & Riku Honkanen, CDO
=
Integratalaiset ohjelmistokehittäjät devaavat huomisen HR:ää. Puheenvuorossa juttua Jauhamosta, jota kehitetään asiakkaidemme avuksi automaatioon: Jauhamo on taustajärjestelmä. Ohjelma ottaa vastaan palkka-aineistoa, joka muokataan ja rikastetaan ohjelmassa muotoon, jossa siitä on eniten apua asiakkaidemme arkeen.

Perhevapaauudistus

Mepco HRM -konsultit Meri Räsänen ja Susa Kotila & juristi Anna-Maija Marjakangas
=
Perhevapaauudistus tähtää työelämän ja vanhempien väliseen tasa-arvoon. Integratalaiset asiantuntijat kertovat konkretiasta: Miten muutos vaikuttaa HR:ään ja palkanlaskentaan ja mitä apua asiakkaillemme on järkevästä järjestelmästä. Kuuntele, keskustele ja kerää knopit.

Robotit HR-apuna

Juha-Matti Koljonen, HR-automaatioasiantuntija
=
Ohjelmistorobotiikka (RPA) on tietotyön automaation ihmisläheinen apuri – myös HR:lle. Robotti ei taivu toistuvien tehtävien edessä, vaan tekee työnsä rasittumatta. Puheenvuorossa kuulet suoraan alan asiantuntijalta, miten HR:n rutiinityötä ja prosesseja voidaan vaivatta automatisoida ja ohjata ohjelmistorobotiikan avulla.

Integratan perehdytysprosessi ja valkkutoiminta

Satu Niinimäki, hyvinvointi-ihminen & Eveliina Tuokkola, rekrytointi-ihminen
=
Puhujilla on pitkä kokemus ihmisten parhaan potentiaalin draivaamisesta HR-alan asiantuntijaorganisaatiossa. Integratalaisina valkkuina heidän työhönsä kuuluu perehdytysprosessin jatkuva parantaminen sekä yksilön oman osaamisen johtamiseen kannustaminen. Kulttuuripohjainen puheenvuoro tarjoilee integratalaisia oppeja vietäväksi omaan organisaatioon.

Puheenvuorojen jälkeen verkostoitumispäivä jatkui yhteisellä iltaohjelmalla toimipisteemme Sandbergin talon tunnelmallisella sisäpihalla. Iltaohjelmassa esiintyivät mm. Lyömättömät sekä Integratalainen soitinyhtye Palkkapumppu.

Kiitos kaikille asiakkaillemme vuorovaikutuksesta puheenvuoroissa sekä iltatapahtumaan osallistumisesta❣️

Tutustu tunnelmiin

Katso video

Tapahtuman kuvat ja videotuotanto: integratalainen Teemu Hannula.