Leikitkö toimistolla päivästä toiseen HR:n sankaria tai -sankaritarta tulipalojen sammuttajan roolissa, samalla tuskaillen kehittämisasioiden kasautumista? Tuottavatko HR:n pulmatilanteet päänvaivaa henkilöstöjohtamisessa? Tai onko osaamisesi kenties ihan jossain muualla, kuin HR-asioissa? Ei hätää, me autamme!

HR-palvelu on apunasi, kun esimerkiksi lakisääteiset suunnitelmat vaativat kirkastamista ja HR-prosessit pölyjen pyyhintää. Esimiehet odottavat sparrausapua johtamisessa ja työsuhdeasioissa. Ja sinä kaipaat ajatusten pallottelukaveria sekä tukea työkykyjohtamiseen. Me tulemme apuun. 

Aloitetaan HR:n (uudelleen) rakentaminen vaikka näistä:

HR-palveluiden uudelleen muotoilu 💼

Oletko tunnistanut tarpeen HR-tekemisen kehittämiselle, mutta et tiedä miten edetä asiassa. Tai yksinkertaisesti sinulla ei vaan ole aikaa lähteä rakentamaan kehitysprojektia. Anna meidän tulla fasilitointisalkkumme kera selvittämään miten HR-tekeminen voi tukea liiketoiminnallisia tavoitteitanne, ihmisistä välittäen.

HR:n pakolliset suunnitelmat pakettiin 📦

On kyse sitten henkilöstö- ja koulutussuunnitelmasta, yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelmasta, päihdeohjelmasta tai ohjeistuksesta häirinnän ja epäasiallisen kohtelun torjumiseksi, me autamme. Tiimimme ei pelkästään mieti lain täyttymistä edellämainittujen suunnitelmien osalta, vaan myös niiden käytettävyyttä johtamisen apuvälineenä.

Pölyt pois prosesseista ja tarinat tiiviiksi 🖊

Prosesseja ja ohjeita, niitä voi olla HR pullollaan. Kaipaavatko prosessit selkeyttämistä? Ohjeet tiivistämistä? Onko asioita, joiden käytänteet olisi hyvä kirjata? Vai onko ohjeista tehty niin monimutkaisia, että kukaan ei niitä muista (eikä haluakaan muistaa). Me autamme näissäkin sinua. Ollaan nimittäin tehty näitä ennenkin.

Mukava HR-valkku ajattelun tueksi 🧠

Kukaan ei osaa kaikkea. Ei HR:ssäkään. Meille on tuttua, että HR:n pöydältä löytyy vaikka ja millaista tekemistä. Aina lainsäädännön tulkinnasta keppijumppailtamiin. Yhdistetään osaamisemme! Tilaa paikalle HR-valkku tueksesi asioiden pallotteluun. Mietitään yhdessä miten tukea ihmistenne hyvinvointia ja onnistumista työssä. Vinkki: Keppijumppailtamat ei ole avain onnistumiseen.

Tukea ja turvaa esimiehille ❤️

Esihenkilöt ovat etulinjassa vastaamassa työntekijöiden kysymyksiin liittyen työsuhteisiin, kehittymiseen ja (työ)elämän ongelmatilanteisiin. Tukea ja turvaa -paketti räätälöidään teidän esihenkilöiden tarpeiden mukaisesti. Autamme ohjeistusten rakentamisessa sekä esihenkilöiden tukemisessa ja kouluttamisessa.

Sairauspoissaolojen hallinta 🤒

Flunssaa, migreeniä, masennusta ja selkäkipua. Jokainen sairastaa joskus. Silloin kun sairastelusta uhkaa tulla kierre, on varhaisen tuen malli oiva työkykyjohtamisen apuväline. Milloin teillä on päivitetty kyseinen malli? Vai puuttuuko teiltä kokonaan tämä tärkeä johtamisen työkalu? Ei huolta!

Rakennetaan teille varhaisen tuen malli helpottamaan työkykyjohtamistanne ja lisäämään ihmistenne hyvinvointia. Pelkällä mallilla ei tehdä ihmeitä. Tarvittaessa koulutamme esihenkilönne ja henkilöstönne mallin saloihin, jotta työkyvyn johtaminen juurtuu oikeasti teidän arkeenne. 

Kuulostivatko edellä kuvatut tilanteet tutulta? Jos haluat sparrata, miten HR-palvelu sopisi yrityksesi tilanteeseen, ota yhteyttä!

Helpompaa HR:ää?

Valjasta HR-tekeminen aidosti liiketoiminnan tavoitteita tukevaksi toiminnaksi meidän avulla. Ota yhteyttä HR-palvelutiimiimme, niin jutellaan lisää.

Muistilista, missä kaikessa
HR-palvelu voi olla avuksi

  • HR-palveluiden uudelleen muotoilu
  • HR:n pakolliset suunnitelmat pakettiin
  • Pölyt pois prosesseista ja tarinat tiiviiksi
  • Mukava HR-valkku ajattelun tueksi
  • Tukea ja turvaa esihenkilöille
  • Sairauspoissaolojen hallinta


Vinkkejä HR:n kehittämiseksi?

Mikäli vinkit huomisen hooärrästä kiinnostavat, liity Integratan kuppikuntaan. Saat kutsut Integratan järjestämiin tapahtumiin sekä kerran kuussa hyödyllisiä vinkkejä sisältävän uutiskirjeemme!

Tilaa uutiskirje jättämällä yhteystietosi alle: