Ohjelmistorobotiikka mullistaa palkkahallinnon ja HR:n tehtäväkenttää. Myös integraatioilla voidaan helpottaa manuaalisen työn tekemistä. Koneille annetaan tehtäväksi ne hommat, joissa se voittaa ihmisen. Tule marraskuussa pienen piirin keskustelevaan aamiaistilaisuuteen sparraamaan, mitä digitalisaatio tuo HR:lle ja palkkahallinnolle.

Marraskuussa tarjoamme kaksi mahdollisuutta sparrata ohjelmistorobotiikan, integraatioiden ja muun HR:n ja palkkahallinnon automaation sekä digitalisaation hyödyistä ja haasteista. Kokoonnutaan pienen porukan kesken keskustelemaan aiheesta!

Tilaisuuksia järjestetään kaksi:

  • Torstaina 22.11. klo 8.30-10.30 Integratan Tampereen toimistolla (Hämeenkatu 13 A)
  • Torstaina 29.11. klo 9-11 Integratan Helsingin toimistolla (Mannerheimintie 5 C, 7. krs)

Keskustelua fasilitoimassa ovat Integratan Riku Honkanen, Mirja Kanerva sekä Laura Paronen.

Riku on Integratan CDO, joka etsii parhaillaan useiden asiakkaidemme kanssa RPA:lla automatisoitavia rutiineita. Tutustu Rikuun LinkedInissä!

Aiemmissa työpaikoissaan Mirja on työskennellyt kädet savessa RPA:n parissa ja kartoittanut satoja RPA-kehityskohteita suomalaisissa organisaatioissa pienistä suuriin. Mirja kehittää Integratalla asiakkuuksia. Kurkkaa Mirjan LinkedIn-profiili!

Laura auttaa asiakkaitamme HR:n prosessien uusimisessa ja järjestelmien järkikäytössä. Lue, miten Laura auttoi asiakastamme Glastonia kehittämään HR:ää. Löydät toki myös Lauran Linkkarista.

Ilmoittaudu HR:n ja palkkahallinnon digitalisaatio -aamiaiselle

Ilmoittaudu aamiaiselle täyttämällä alla oleva lomake.

Kiinnostaako HR:n ja palkkahallinnon digitalisaatio, mutta et pääse mukaan?

Integratan Kuppikunta yhdistää huomisen HR:n tekijät ja osaajat. Kokoonnumme yhteen ja jaamme kokemuksia palkkahallinnosta, HR:stä, työajanhallinnasta ja johtamisesta. 

Liity Kuppikuntaan saadaksesi tulevaisuuden tapahtumakutsut suoraan sähköpostiisi. Emme spämmää!