Ohjelmistorobotiikka mullistaa palkkahallinnon ja HR:n tehtäväkenttää. Myös integraatioilla voidaan helpottaa manuaalisen työn tekemistä. Koneille annetaan tehtäväksi ne hommat, joissa se voittaa ihmisen. Tule helmikuussa pienen piirin keskustelevaan aamiaistilaisuuteen sparraamaan, mitä digitalisaatio tuo HR:lle ja palkkahallinnolle.

Helmikuussa sinulla on mahdollisuus sparrata ohjelmistorobotiikan, integraatioiden ja muun HR:n ja palkkahallinnon automaation sekä digitalisaation hyödyistä ja haasteista. Kokoonnutaan pienen porukan kesken keskustelemaan aiheesta!

Tilaisuus järjestetään torstaina 7.2. klo 9-11 Integratan Helsingin toimistolla (Mannerheimintie 5 C, 7. krs).

Keskustelua fasilitoimassa ovat Integratan Riku Honkanen, Mirja Kanerva sekä Laura Paronen.

Riku on Integratan CDO, joka etsii parhaillaan useiden asiakkaidemme kanssa RPA:lla automatisoitavia rutiineita. Tutustu Rikuun LinkedInissä!

Aiemmissa työpaikoissaan Mirja on työskennellyt kädet savessa RPA:n parissa ja kartoittanut satoja RPA-kehityskohteita suomalaisissa organisaatioissa pienistä suuriin. Mirja kehittää Integratalla asiakkuuksia. Kurkkaa Mirjan LinkedIn-profiili!

Laura auttaa asiakkaitamme HR:n prosessien uusimisessa ja järjestelmien järkikäytössä. Lue, miten Laura auttoi asiakastamme Glastonia kehittämään HR:ää. Löydät toki myös Lauran Linkkarista.

ILMOITTAUDU HR:N DIGITALISAATIO -AAMIAISELLE!

Ilmoittaudu HR:n ja palkkahallinnon digitalisaatio -aamiaiselle

Ilmoittaudu aamiaiselle tiistaihin 5.2.2019 mennessä.
Tilaisuus on tarkoitettu päättäjille ja Integratan asiakkaille.

ILMOITTAUDU HR:N DIGITALISAATIO -AAMIAISELLE!